Her på Togbloggen handler det om lykken ved å reise langs bakken.

Tenk deg ditt eget land og resten av Europa og verden som en god bok. Når vi flyr, jumper vi rett til siste side. Reiser vi med tog, blar vi oss rolig gjennom hele fortellingen og kan stanse opp der den griper oss mest.

Jeg startet Togbloggen Langs linjen høsten 2015 fordi jeg er glad i å reise og liker å skrive. Fortsatt holder jeg på med dette fordi jeg synes det er morsomt. Samtidig mener jeg helt alvorlig at en blogg som denne kan ha en oppgave.

Det er så lett å havne i et flysete når vi skal ut på reise. Alle som har prøvd, vet at det fortsatt er vanskeligere å finne frem til gode togreiser og billige togbilletter. Derfor er det et poeng at vi deler erfaringer og hjelper hverandre med praktiske råd og tips om billetter og togreiser.

Hver gang vi flytter reisetid fra luften og ned på jernbanelinjene, reduserer vi vårt eget klimaavtrykk. Det er i seg selv grunn god nok til å velge toget litt oftere.

Jeg tror likevel aller mest på reisegleden som motivasjon. På bloggen deler jeg derfor også opplevelser fra fine reisemål og vakre togstrekninger.

Det er så mye uopplevd for oss alle.

God togreise!

Jeg prøvesitter NSBs "barnebusiness" over Saltfjellet.
Bildet er tatt på toget Coastal Pacific, langs østkysten av sørøya på New Zealand. Vi har Marlborough i glasset og vindistriktet med samme navn ligger bak oss.
Perfekt avslutning av en fin togferie på New Zealand: Et badekar i regnskogen i Hokitika./The perfect way to end a rail journey in New Zealand: A bathtub in the rainforest, Hokitika.
Takk!

Takk til Svein, min aller beste venn og tålmodige reisefølge. Ser dere bilder av meg på bloggen, er det han som har tatt dem, og jeg håper – og tror – han også har glede av de langsomme turene våre langs bakken.

Takk også til flinke folk i Ways som har hjulpet meg med å sette opp ny versjon av Togbloggen.no.

Kontakt

Send meg noen ord om du har spørsmål eller kommentarer: sigrid (a) langslinjen.no

Vil du vite mer om hvem jeg er, besøk gjerne hjemmesiden min, langslinjen.no